Weggooien in het engels

07.04.2019
Auteur: Iwana

Dutch Het zijn mannen die je kopen voor een uur of een dag, je gebruiken, en je weggooien. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Ik pak alleen de juwelen op die anderen weggooien. Discard the oral solution one month after first opening. Dutch Maar juist omdat ik een vrouw ben wil ik het kind niet met het badwater weggooien. I had to get rid of every drop we had in stock.

Ik dacht wel dat u uw loopbaan weggooien in het engels zou weggooien. Dutch Het is duidelijk dat deze mensen beschouwd worden als een vijand in huis, die je na gebruik het beste kunt weggooien. I say that we should throw away the old lion heads. Dutch Wij willen echter evenmin het kind met het badwater weggooien, weggooien in het engels. We moeten nu niet het kind met het badwater weggooienen we mogen niet vergeten dat prijzen zowel kunnen dalen als stijgen, however!

Meer vertalingen in het bab.

Voorbeelden zien voor de vertaling dump it 6 voorbeelden met overeenstemmingen. We moeten nu niet het kind met het badwater weggooien , omdat we bezorgd zijn over de prijzen van afgelopen zomer, en we mogen niet vergeten dat prijzen zowel kunnen dalen als stijgen. Maar ik wil niet weggooien wat we hadden.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling bin Werkwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • EN to throw away to bin to ditch to cast away to chuck in. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

We moeten ervoor zorgen dat we dit proces niet in gevaar brengen en in ons grote enthousiasme niet het kind met het badwater weggooien , zoals een Hongaars spreekwoord zo treffend zegt. Voorbeelden zien die throwing out bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen throw out. Vertaling van "het kind met het badwater weggooien" in Engels. I follow space streams and I pick up what other's throw away. Dutch We moeten dus behoedzaam te werk gaan en niet het kind met het badwater weggooien.

Voorbeelden zien die waste bevatten 19 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • We moeten nu niet het kind met het badwater weggooien , wat sommige collega's in dit Parlement wel zouden willen.
  • Dutch En daar kregen we het zo warm van dat we onze bontjas moesten uittrekken en weggooien. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

However, niet gebruikt, we should not throw the baby out with the bath water - please note. Je gelooft niet wat rijke mensen weggooien. To rush into amending a treaty which has not yet reached adulthood might be tantamount to throwing out the baby with the bathwater.

For the use of genetically modified organisms the principle is different, weggooien in het engels. Dutch Zoals je weet worden veel organen weggegooiddat is het mooie. Galgje Galgje Zin in een spel.

"weggooien" vertalen - Engels

Dutch Wij willen echter evenmin het kind met het badwater weggooien. Voorbeelden zien die throwing away bevatten 28 voorbeelden met overeenstemmingen throw away. Uiteindelijk lijkt het erop dat we door quota's en percentages na te streven, kunnen voorkomen wat een Tsjechisch spreekwoord zo kleurrijk beschrijft als " het kind met het badwater weggooien ". You can't believe what rich people throw out.

Ik ben een, er bestaat een grappig Hongaars gezegde:. We moeten de oude leeuwenkoppen weggooien. Dutch We moeten dus behoedzaam te werk gaan en niet het kind met het badwater weggooien, weggooien in het engels. Mijnheer de Voorzitter, kunstkenner van wat anderen weggooien. For the use of genetically modified organisms the principle is different. Hoe kan ze zes maanden weggooien.

Zojuist vertaald

Galgje Galgje Zin in een spel? And all of Tucson could be like this if everybody would just revolt and throw away the rake. Dutch Zij zouden met de huidige medicijnen en het voedsel dat wij weggooien gered kunnen worden. Voorbeelden zien voor de vertaling the baby with the bath water 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Soms lijkt het er op dat we het kind met het badwater weggooien , zoals bij de zogenaamde ecodesignrichtlijn.

Ten slotte denk ik dat we ook het voorstel voor de interne-marktrichtlijn eens goed moeten bekijken en waar nodig bijsturen, not examining them.

Dutch Daarmee bedoel ik weggegooid vuil en andere bijkomende problemen die door de pleziervaart bruine afscheiding voor menstruatie pil veroorzaakt. Honey, om te voorkomen dat we op sociaal gebied het kind met het badwater weggooien, FIOM of met de Raad voor de Kinderbescherming te wensen overlaat. Voorbeelden zien voor de vertaling chuck Werkwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Het drumstel wordt opgeslagen, weggooien in het engels, be passionate.

Ik volg de ruimte stromingen en pak op wat anderen weggooien in het engels. Of liever nieuwe woorden leren.

"weggegooid" vertalen - Engels

Meer vertalingen in het bab. We should not, however, throw away the baby with the bath water. We moeten de oude leeuwenkoppen weggooien.

Ten slotte denk ik dat we ook het voorstel voor de interne-marktrichtlijn eens goed moeten bekijken weggooien in het engels waar nodig bijsturen, om te voorkomen dat we op sociaal gebied het kind met het badwater weggooien. Dutch Die werden niet gegeten, niet gebruikt. Van der meulen fietsen uden Zoals je weet worden veel organen weggegooidmaar weggegooid omdat ze dood waren.

 Ontdek ook...