Stalen schuifdeur zonder glas

09.04.2019
Auteur: Reena

Wanneer je van een industriële inrichting houdt, staat een stalen schuifdeur waarschijnlijk op je verlanglijstje. De stalen schuifwand als nieuwe trend Steeds vaker kiezen mensen voor glazen schuifdeuren in de woonkamer. Sfeerdeuren maakt unieke stalen binnendeuren op maat.

Steeds vaker kiezen mensen voor glazen schuifdeuren in de woonkamer. En extra leuk als ze door u zelf zijn bedacht. Naast deuren kunnen wij ook kozijnen en stalen wanden maken. De grote favoriet blijkt zwart. Wil je liever een handgreep? Nunspeterweg 48b AC Elspeet tel. Met de grootste zorg leveren we deze stalen deur gebruiksklaar op, inclusief montagehandleiding, waarmee iedere aannemer of timmerman de stalen schuifdeur zélf kan monteren.

Sfeerdeuren kan houten of stalen deuren snel leveren, kunnen we nog scherpere prijzen bieden. Bel of mail voor een afspraak. Ja hoor daar hebben wij ook een systeem voor? Zo creer je bijvoorbeeld een afgescheiden deel waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder de gesprekken in de andere ruimte te storen.

Deze samenwerking resulteerde in houten en stalen deuren passend bij de binnenkant en de uitstraling van het oude schoolgebouw. Bij afname van meerdere deuren of deuren met vaste panelen, meestal binnen een week, stalen schuifdeur zonder glas.

Dit is ook goedkoper dan met glas.

De schuifwand biedt beschutting tegen de wind maar laat wel alle licht door. We zien ook veel glazen wanden bij nieuwbouw of renovatie op zolderkamers, met een gedeelte voor het thuiskantoor en een aparte speel- of fitnessruimte. Hebben alles voorbereid dus hopelijk over een jaar of 3 hebben wij er een. Je bent van harte welkom in de showroom van Stalendeurenmeesters. De bevestigingspunten zitten in de boven- en onderkant van de deur. Je kunt wel een gipsmuur maken met een dragende houten balk ter hoogte van de rail, dan is het geen probleem!

  • Vrijblijvende offerte op maat Onze meesters maken graag een vrijblijvend voorstel op maat, waarin jouw wensen centraal staan. Jouw stalen deur Eenvoudig samen te stellen tegen vaste prijzen.
  • In nauwe samenwerking met lokale ijzerwaren specialisten hebben we verschillende productieprocessen met elkaar vergeleken om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bepalen.

Ja hoor daar hebben wij ook een systeem voor. Ben je op zoek naar een professioneel schildersbedrijf kijk dan eens op: Andere systemen kunnen uiteraard ook. Enkele deur En suite opstelling. Welke vakverdeling vind jij het mooist.

STALEN DEUREN

De deuren zijn uitgevoerd met rondom een stalen glaslat. Bekijk de stalen deuren met glas van onze andere klanten. Hier zitten kosten aan verbonden, maar als je akkoord gaat met de offerte worden deze kosten weer verrekend. Wij willen er ook een.

Het inmeten van een Stalen schuifdeur is er simpel. Meer dan n deur. We zien je snel. Je kunt de maten voor jouw nieuwe stalen deur doorgeven per mail. Daardoor is er meer ruimte voor glas, zodat de stalen schuifdeur zoveel mogelijk licht doorlaat, stalen schuifdeur zonder glas.

Beschrijving

Naast deuren kunnen wij ook kozijnen en stalen wanden maken. Stalen kozijnen, douchewanden of een scheidingswand van Sfeerdeuren.

De combinaties zijn eindeloos.

  • Een voordeel is dat er geen zware kozijnen voor nodig zijn en de deur valt automatisch dicht.
  • De combinatie met het hoogwaardige schuifsysteem zorgt ervoor dat je kunt rekenen op jarenlange trouwe dienst van de stalen schuifdeur.
  • Wat wij willen weten, is de hoogte en breedte van de deuropening.
  • Lees onze cookie policy.

Andere systemen kunnen uiteraard ook. Dan zetten wij de koffie klaar. Door de unieke samenwerking tussen Nick en Mathijn zijn er al veel bijzondere projecten tot stand gekomen, stalen schuifdeur zonder glas.

Een schuifdeur sluit niet op dezelfde manier af als een scharnierdeur, achter de deur zit ca 16mm ruimte. Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op basis van jouw gewenste afmeting en afwerking. Met de grootste zorg leveren we deze stalen deur gebruiksklaar op, waarmee iedere stalen schuifdeur zonder glas of timmerman de stalen schuifdeur zlf kan monteren, kan BAS steunen op een professionele organisatie wiens stem landelijk gehoord wordt.

Gewenste afmeting van de deur per deur: De standaard handgreep heeft de vorm van een L-profiel. De deur kan bijvoorbeeld dienen als scheidingswand tussen woon- en slaapkamer of als deur van de badkamer. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Algemene vragen stalen schuifdeur:

Met een stalen douchewand creëer je een ruime inloopdouche. Het frame is altijd van staal. Maar goed, altijd goed iets te wensen over laten! De deuren zijn erg zwaar, we bezorgen de deur op de begane vloer voorbij de eerste deur binnen Nederland en Belgie.

Steeds vaker kiezen mensen voor glazen schuifdeuren in de woonkamer. Door de vele positieve reacties op de bijzondere deuren is het bedrijf Sfeerdeuren in Heerhugowaard ontstaan, een passie van twee ambachtslieden die het beste in elkaar naar boven halen, stalen schuifdeur zonder glas.

Wil je graag een op maat gemaakte vuren deur.

 Ontdek ook...