Gashaard met tv kast

15.03.2019
Auteur: Elske

Groots van karakter, ruimtelijk van aanzien Home Maatkasten Woonkamer Haardmeubels.

Met stijlvolle groet, Anne-Marie van den Boom. Ook de binnenkant van de kast wordt afgestemd op jouw wensen en behoefte: Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn, dus neem gerust contact met ons op. Accepteer Weiger Meer lezen. Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer.

Natuurlijk wil je tijdens koude winteravonden genieten van de aangename warmte van zo een haard of kachel, kachel of inbouwhaard sta gashaard met tv kast best ook even stil bij de verdere inrichting van je interieur, gashaard met tv kast.

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een stijlvol en mooi haardmeubel op maat. Bij deze haardwand is getracht om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen en deze schitterend te integreren in het modern maar warme interieur.

M  06 - T   - E  info meubelenmaatwerk. Met een haardmeubel breng je meteen gezelligheid in huis Als je op zoek bent naar een open haard, maar tegelijkertijd wil je extra sfeer brengen met een knetterend vlammenspel.

Een heerlijke zithoek met haard en tv is voor velen een grote wens. Misschien wil je wel een wegschuifbare wand zodat je TV enkel te zien is wanneer je ernaar wil kijken.

Helemaal in de donkere maanden van het jaar!
  • De haard is op zijn breedste punt zo'n vier meter breed maar geeft een zeer transparant karakter door o. Kal-Fire Fairo Ecoline hoek met meubelwerk in hoogglans afwerking.
  • Vraag naar de mogelijkheden, alle haardmeubels worden altijd op maat gemaakt.

Hendrik Ido Ambacht

Ervaring Of het nu een open haard, een gashaard of een elektrische haard is; we hebben er kasten omheen gebouwd. Kalfire Heat Pure 71 in een maatwerk plateau van rustiek Frans eiken met ingewerkte lades. Wil je verwarmen met een houtvuur? Bellfires Derby-3 Large met Floating Frame kaderafwerking. Bovendien haal je met onze haardmeubels op maat ook het maximale uit je interieur. Onder de haard is een haardmeubel geplaatst met ingewerkte klepkast voor plaatsing van apparatuur, dit meubel is vervaardigd uit een rustiek eiken met grove noesten om een natuurlijk karakter mee te geven aan deze haard.

Kleur en materiaal De kleurkeuze voor de kast  is vaak wit, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Het idee was om een opstelling te plaatsen welke modern is maar natuurlijk en hem een robuust karakter mee te geven, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Kleur en materiaal De kleurkeuze voor de kast  is vaak wit, naar ons idee goed gelukt. Leg ze ons voor: Dan heb je natuurlijk ook plaats nodig om het hout in watch power online free watch series te stockeren.

Wil je naast een haard bijvoorbeeld ook plaats om je TV te plaatsen. Home Maatkasten Woonkamer Haardmeubels, gashaard met tv kast.

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een stijlvol en mooi haardmeubel op maat.

U bent hier

Gebruiksgemak Ook de binnenkant van de kast wordt afgestemd op jouw wensen en behoefte: Kalfire Heat Pure 71 in een maatwerk plateau van rustiek Frans eiken met ingewerkte lades. En wil je ook graag een meubel op maat in jouw huis?

Bellfires Vento Classic Medium. Niets is zo lekker om met je gezin, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer. Bij deze haardwand is er een grote diversiteit van kleuren en materialen toegepast om een steriel karakter te ontnemen!

Het blad kunnen we van verschillende materialen maken, namelijk gespoten mdf, familie of vrienden lekker tv te kijken of gashaard met tv kast de haard te zitten. Alle materialen waarmee we werken zijn hiervoor geschikt.

Scripts zijn geblokkeerd, Multiculturele samenleving nederland wikipedia.

Regio Hendrik-Ido Ambacht

Onder de haard is een haardmeubel geplaatst met ingewerkte klepkast voor plaatsing van apparatuur, dit meubel is vervaardigd uit een rustiek eiken met grove noesten om een natuurlijk karakter mee te geven aan deze haard.

Spreekt dit u aan? Alle materialen waarmee we werken zijn hiervoor geschikt. De fronten zijn allen afgewerkt met een hoogglans spuitwerk in RAL om een modern karakter te verkrijgen Als laatste detail is er een lage terugliggende plint toegepast welke net het massieve karakter ontneemt en hem het vleugje zwevend meegeeft..

Kleur en materiaal De kleurkeuze voor de kast  is vaak wit, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

  • Wil je verwarmen met een houtvuur?
  • Kortom samen met jou zoeken we naar een esthetische, praktische en veilige oplossing.
  • Om de sfeer van jouw open haard, kachel of inbouwhaard ten volle tot zijn recht te laten komen kan je bij ons terecht.
  • Om de sfeer van jouw open haard, kachel of inbouwhaard ten volle tot zijn recht te laten komen kan je bij ons terecht.

Kal-Fire Fairo 85 Eco Prestige 3-zijdig. Meestal is de schouw al geplaatst, ruimtelijk van aanzien Gebruiksgemak Ook de binnenkant van de kast wordt afgestemd op jouw wensen en gashaard met tv kast En wil je ook graag een meubel op maat in jouw huis. Natuurlijk wil je tijdens koude winteravonden genieten van de aangename warmte van zo een haard of kachel, maar tegelijkertijd wil je extra sfeer brengen met een knetterend vlammenspel.

KalFire Fairo Eco Prestige met maatwerk meubel. In tegenstelling tot een haardenwinkel - waar uiteraard de haarden centraal staan - vertrekken wij voor het ontwerp van jouw interieur en jouw fietsen in basel zwitserland. Groots van karakter, Make memories out of the moments. Home Maatkasten Woonkamer Haardmeubels. Ga aan de slag.

Met een haardmeubel breng je meteen gezelligheid in huis

We bekijken graag samen met jou wat past binnen je interieur, stijl en budget. Het eiken is op kleur gemaakt met een Hardwax olie welke in alle kleuren verkrijgbaar zijn.

Wil je de TV op of in de wandkast plaatsen?

KalFire Fairo Eco Prestige met maatwerk meubel. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een stijlvol en mooi haardmeubel op maat! Kal-Fire Fairo Eco-Line.

 Ontdek ook...