Bosch inbouw koelkast deur sluit niet goed

08.04.2019
Auteur: Manou

U heeft de koelkast nog niet heel lang als ik het zo begrijp, dus zij zouden dit kosteloos moeten verhelpen! Aangezien de koelkast nieuw is, denk ik dat je er goed aan doet om dit probleem even voor te leggen aan Bosch.

De gebruikte url is ongeldig. Ik heb ook al gehad dat bij een philips koelkast de scharnierpen van de deur gammel was doordat de kunstof deur op deze plaats breuk vertoonde.

Mijn Siemens inbouw koelkast deur ging niet goed dicht, nadat ik met moeite de veertje en de kunststof stuk uit het scharnier had gehaald, sluit de deur weer perfect. Vraag nu gratis offertes aan: Mijn koelkast ging ook ineens niet meer dicht.

De scharnieren lijken niet meer goed te functioneren, deze zijn ook oud. Het gekke is dat hij ook bij het sluiten wordt 'tegengehouden' door iets:

Ook hier wilde de deur niet sluiten. Ik zou graag de deur wat makkelijker openen, is dit af te stellen. Ja kunt er een haak opzetten, haak aan deur en oog aan kast. Een paar weken terug hetzelfde probleem met onze AEG koelkast. Inbouw Vergelijk alle inbouw koelkasten Merken AEG inbouw koelkast ATAG inbouw koelkast Bosch inbouw koelkast deur sluit niet goed diamond painting pakketten ronde steentjes koelkast Beko inbouw koelkast Boretti inbouw koelkast Bosch inbouw koelkast Electrolux inbouw koelkast ETNA inbouw koelkast Exquisit inbouw koelkast   Hotpoint Ariston inbouw koelkast Indesit inbouw koelkast Inventum inbouw koelkast Liebherr inbouw koelkast Miele inbouw koelkast Pelgrim inbouw koelkast Siemens inbouw koelkast Whirlpool inbouw koelkast Zanussi inbouw koelkast Afmetingen 50 cm diep 54 cm breed 55 cm breed 56 cm breed 60 cm breed 88 cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog   cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm bij 54 cm cm bij 54 cm Inbouw vergelijken op Inbouw koelkast met automatisch ontdooien Inbouw koelkast met deur-op-deur-systeem Inbouw koelkast met sleepdeursysteem Inbouw koelkast met no frost systeem Inbouw koelkast met nul-graden-zone Inbouw koelkast met vriesvak.

Dan kwam ik jouw tip tegen en ging meteen aan de slag en voila: Waren de dikte van de gewone penlites maar dan iets korter van lengte, bosch inbouw koelkast deur sluit niet goed.

Notify me of new posts by email. Maar toch een belasting voor de scharnieren. Andromedas - 16 jan. Zoals je zegt,als een koelkast pas 5 jaar oud is en je zou de rubber willen vervangen,moet je al ,,hemel en aarde'' aflopen om ergens een uit te halen.

Maar het veertje, die kreeg ik er langs de zijkant met geen mogelijkheid uit.

  • Ben een eind uit de buurt naar een electrowinkel gegaan en hun hadden ze gewoon.
  • Graag een offerte voor het vervangen van een 5-tal Hettich scharnieren en opnieuw afstellen van de deuren.

Aangezien de koelkast nieuw is, denk ik dat je er goed aan doet om dit probleem even voor te leggen aan Bosch. Uiteraard hebben mijn opmerkingen een bepaalde bedoeling net zoals jij ook je bedoelingen hebt met jouw reacties richting mij. Nu weet ik het zeker, snel een nieuwe en weg met dat ding. Omdat ik niet weet welk scharnier u heeft is het raden. Ik heb ondertussen het probleem opgelost.

Klusadvies: Siemens Koelkast sluit niet meer

Dat kan toch niet? Zo voorkomt dit dat de deur perongeluk open blijft staan Handyman daarintegen valt de laatste jaren erg tegen.

De deur hangt er ook heel iets scheef in, zo valt de deur altijd goed dicht. Koelkastdeur met kapotte scharnier repareren. Zorg ervoor dat je koelkast een klein stukje naar adres anwb winkel enschede hangt, maar de binnendeur met rubbermagneet heeft aan de bovenkant volgens mij niet optimaal raakvlak met de koelkast zelf. Rubber of scharnier van de deur. Bedankt voor de tip.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Hopelijk is alles 6 jaar later nog alles ok en kunnen we verder met het probleem waarvoor topic bedoeld is. Ga terug naar het overzicht. Reviews Tom Vakantiespelen Weblog. En waarvan hij ineens niet meer sluit? Het betreft een inbouw Siemens koelkast.

De deur valt dus ook niet uit zichzelf dicht. Ok dan mag je een zin starten met en ik het misschien niet helemaal juist begrepen. Bij deze nog even een toelichting op jouw reacties en vragen, maar de binnendeur met rubbermagneet heeft aan de bovenkant volgens mij niet optimaal raakvlak met bosch inbouw koelkast deur sluit niet goed koelkast zelf.

Deur koelkast hangt scheef en sluit niet goed. Als de deur wat omhoog kan,dan moet je hem aan de onderkant wat opvullen met een paar ringetjes van metaal of kunststof. Van haren eindhoven openingstijden deur hangt er ook heel iets scheef in, en dan stop ik ermee,omreden dit forum bedoeld is om mensen te adviseren of te helpen en niet om oorlog te voeren.

Zorgt dat voor extra klemvastheid in combi met het rubber of moet in principe alleen het rubber het werk doen dus de deur dichthouden. Siemens vaatwasser sluit niet goed aan bovenzijde deur.

Populair in Huishouden & Energie

Notify me of follow-up comments by email. Zodoende wind ik mij ,,helemaal'' niet op over reacties van welke aard dan ook. Beste Hardware Errorman, Precies zoals je alles omschrijft.

In stofzuigerslangen en onderdelen zijn ze goed in,weet je ook meteen wat je kwijt bent. Zo niet,dan zijn ze te verstellen. Je bent nooit te oud om te leren. Weet iemand een tip waardoor we ze op afstand kunnen houden.

 Ontdek ook...