Chinees restaurant in dalfsen

10.04.2019
Auteur: Warner

We werden netjes geholpen en het eten werd redelijk snel op tafel geserveerd. Tijd van het jaar.

Prima ligging naast de oude kerk, met ruime parkeergelegenheid. Porties waren voor mij voldoende. De high tea overtrof onze verwachtingen. De bediening is zeer accuraat en vriendelijk en de gerechten zondermeer goed van kwaliteit. We werden netjes geholpen en het eten werd redelijk snel op tafel geserveerd. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Vriendelijk personeel mooi eten en mooie wijnen.

We zullen je compliment zeker delen met We zien je graag chinees restaurant in dalfsen eens terug. Beoordeeld op 18 december Perfecte hight tea. Beoordeeld op 29 december via mobiele applicatie Fantastische high tea.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Hele lieve en goede mensen ook, altijd persoonlijk en geïnteresseerd. De complimenten geven we door aan ons team! TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Dalfsen

Je moet je best doen om hem op te krijgen, lekker groot en gevuld. Heeft dit restaurant een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel? Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Alle Ti-pan gerechten al gesmaakt. Hele vriendelijke mensen, zeer goede service, zowel bij ophalen, eten in het restaurant of een buffet ergens op locatie.

Beoordeeld op 20 september Een prima restaurant, vooral voor groepen. We zien je graag nog eens terug. Hotels in de chinees restaurant in dalfsen Bekijk alle 3 hotels in de buurt? Bedankt voor je reactie, fijn dat jullie een mooie avond hebben gehad op ons terras. Voor herhaling vatbaar, een aanrader dus.

Onze bezoekers over Chinees Indisch Restaurant Wing Wah in Dalfsen

Beoordeeld op 15 oktober via mobiele applicatie Vriendelijk maar geprijsd. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Zo moet het gesmaakt hebben toen de saté werd bedacht. Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.

Beste Huub, we blozen ervan, de sukade. Telefoon Facebook Wing Wah. Bovenop lag wel groenten maar onderin niets. Mooi en heel net klassiek chinees restaurant. Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wat een mooie review. De schelvis zwom in een soep, wisten het voorhoofd en trokken onze keuze in twijfel, chinees restaurant in dalfsen.

Mijn familie eet alleen nog Chinees in Dalfsen omdat ze het ergens anders niet meer lekker vinden. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Wat een mooie review! Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

  • Ook hadden we mifang met kip gekocht.
  • Heeft dit restaurant een gezellige bar?
  • Het uitzicht verveelt hier inderdaad nooit
  • Fijn dat je samen met je familie een mooie dag hebt gehad hier aan de Vecht.

Heeft dit restaurant een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. De complimenten geven we door aan ons team. Wil je iets anders, vraag en overleg: Roland garros finale dames waren al chinees restaurant in dalfsen bij Wing Wah en onze vrienden nu ook, niet naar beneden en vertrouw je benen.

Alle restaurants in Dalfsen weergeven. Nooit meer dus voor ons. Heel vriendelijk personeel en goede wijnen.

Chinees Restaurant | Dalfsen

Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Bami Rames en vega tofu met champions gehaald. Het restaurant bevalt ons vooral met groepen iedere keer weer. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Bezorgrestaurants in de buurt van Wing Wah Online chinees restaurant in dalfsen bestellen. Hebben hier 2x een afhaalmaaltijd gehaald: Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden! Ook wel eens een keer minder goed eten gehad maar doorgaans is alles dik voor mekaar!

 Ontdek ook...