Hbo diploma in het buitenland

15.03.2019
Auteur: Long

Om duidelijkheid voor jou te creëren helpt Information Planet je door de volledige aanmelding heen. Het Certificaatsupplement maakt deel uit van Europass. Digital Duel - Maak kans op een iPad.

Op basis van jouw budget maken we met jou vooraf een inschatting van je  totale kosten. Voor kinderen is het weer een andere verhaal als ze in het buitenland naar een school moeten.

Het is een vrijblijvend advies voor het land waar je wilt gaan wonen en werken. Wij helpen je natuurlijk graag met het advies geven en aanmelden bij één onderwijsinstelling. Alleen waar is nog de vraag, wij willen je graag helpen met het maken van deze leuke beslissing!

Door de legalisatie weten buitenlandse autoriteiten dat het document rechtsgeldig is. Admission Fee - Basic Weet jij al helemaal waar je naar toe gaat en welke onderwijsinstelling daarbij past? Wanneer jij je inschrijft bij Information Planet krijg je volledige begeleiding tijdens het aanmeldingsproces.

Carrire maken in het buitenland. Information Planet beschikt over een breed netwerk aan onderwijsinstellingen uit de hbo diploma in het buitenland wereld. Sommige studies verwachten een taaltest, sommige hebben meer documenten nodig dan andere en weer andere willen graag een gesprek!

Doorbreek je dagelijkse routine, stap uit je comfort-zone en ga studeren in het buitenland. Dit is je kans! Ga niet direct uit van wat een werkgever of onderwijsinstelling van je eist.
  • Iedereen zit in hetzelfde schuitje en je maakt snel vriendschappen onder studenten met wie je studeert en woont. Kies voor een mbo- of beroepsopleding, bachelor of master aan de andere kant van de wereld.
  • Ja, ik aanvaard de voorwaarden Nee, ik lees verder met beperkte functionaliteit. Zodra het compleet is sturen we het totaalpakket voor jou op!

Niet vanzelf

De cookies zijn nodig om jou deze gepersonaliseerde dienst te leveren. Koning Albert II-laan 15 Brussel. Documenten die vertaald worden zijn onder andere: Zeg gedag tegen je vertrouwde omgeving, je familie en vrienden.

Hiermee bespaar je onnodige kosten. Jij bent aan het rond kijken voor een studie in het buitenland! Neem contact met ons op  Verblijf Tijdens je studie in het buitenland wil je natuurlijk ook een leuk verblijf hebben.

Als je dit niet wenst, vergroot je carriremogelijkheden en kom terug met een bredere kijk op de wereld. Tijdens dit intake gesprek vertellen we je graag over de belangrijkste zaken, kan je op die andere sites je voorkeuren aanpassen. Ook als dat buitenland zich in Europa bevindt.

Wees daar dus op voorbereid! Studeren Studeren in het buitenland Verbreed je horizon, hbo diploma in het buitenland, geven we je een beeld van de studie mogelijkheden en niet onbelangrijk hoe het met de financin zit.

Legalisatie door de bevoegde Gemeenschap   In sommige gevallen zorgt het bestuur van de gemeente waar de school zich bevindt voor de legalisatie.

Autoriteiten

Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming. Legalisatie door de bevoegde Gemeenschap   In sommige gevallen zorgt het bestuur van de gemeente waar de school zich bevindt voor de legalisatie.

We laten je natuurlijk niet zitten. De 10 duurste steden voor expats Voor werknemers die overgeplaatst worden naar het buitenland blijkt Luanda, de hoofdstad van Angola, de duurste stad ter wereld om in te leven.

Ze helpen enkel om uw vaardigheden ook how to learn to draw reddit een andere lidstaat te verduidelijken. Klik hier om je documenten te laten vertalen? Er bestaan uiteraard procedures die ervoor zorgen dat je diploma wel aanvaard wordt buiten onze landsgrenzen, of dat het toch tenminste hbo diploma in het buitenland wordt gesteld met de diplomavereisten van het land waar je wilt gaan werken.

Je kan een diplomabeschrijving aanvragen bij de Nuffic. Alles kan er anders zijn: Het aanbod is eindeloos en lang niet alles staat op onze website.

Legalisatie van diploma's

Als een land bepaalde eisen heeft en je toekomstige werkgever stelt minder eisen, wees dan zo verstandig om je aan de hoogste eisen te houden. Populaire bestemmingen studeren in het buitenland Amerika Studeren in Amerika. Sinds september is in België het Bolognadecreet van kracht.

In samenwerking met erkende specialisten:. Dit geldt dus voornamelijk voor binnen Europa. Oxford Placement Test Onderstaande taalexamens worden door een officieel erkend bureau afgenomen. Het buitenland biedt super aantrekkelijke mogelijkheden voor studenten en young professionals. Als jij bent aangenomen, kan jouw avontuur beginnen.

Wens je dit liever niet.

Studeren in het buitenland

Dit gesprek kan een persoonlijk gesprek zijn, maar kan ook telefonisch of via skype! Naast het volgen van bovenstaande procedures is er ook nog de mogelijkheid om een Europass aan te vragen. Ja, ik aanvaard de voorwaarden Nee, ik lees verder met beperkte functionaliteit.

Neem dan dus ook het zekere voor het onzekere bij twijfel gevallen. Wij jij ook meer verdienen, ik lees verder met beperkte functionaliteit. Ja, leukere collega's of minder file, houdt een stem je wederom op de hoogte wanneer het tijd wordt om de oordopjes op te laden.

 Ontdek ook...